Image_one-column_newsletter
e-commerce, tips, trends, innovation • 10 min read

Waarom een bezoek aan ICT & Logistiek een goed idee is

Sarah Pilasky op 1 oktober 2019

Op 5, 6 en 7 november vinden dé logistieke beurzen van het jaar weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht: Logistica en ICT & Logistiek.

Met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen. Zo bent u in één keer op de hoogte van alle innovatieve toepassingen in de logistiek en supply chain: van material handling, mechanisatie, automatisering, transport, tot het thema van ICT & Logistiek ‘smart warehousing’ en meer.

Gratis toegangsbewijs

 

Weet u nog niet zeker of u de beurs moet bezoeken? We geven u 3 redenen waarom een bezoek aan ICT & Logistiek een goed idee is.

1. Het kennisplatform voor supply chain professionals
Net als voorgaande jaren staat Transsmart weer op het IMCC-plaza (ICT & Logistiek): een verzameling van 8 betrouwbare partners die allemaal een deeloplossing hebben in de keten. 

“We richten ons allemaal op voorraadhoudende bedrijven, waardoor we samen klanten met dezelfde problematiek ondersteunen en hun rendement verbeteren. We vullen elkaar dus mooi aan!” aldus Pieter Schalk, commercieel directeur van Transsmart.

Met een bezoekje aan stand 01.B060 hebt u gelijk uw belangrijkste partners voor uw logistieke/supply chain processen te pakken. Zo bent u in één keer op de hoogte van alle oplossingen rondom voorraadbeheer, kostprijsberekening, delivery/transport management, e-commerce strategie, warehouse optimalisatie, 4PL en integratie van cloud bedrijfsoplossingen in Microsoft Dynamics365.

ICTLOG_8partners

De 8 standhouders: IMCC, Slimstock, HSO, Xtend, WTP, Next Level, Cloudsuite, IDS en Transsmart.

2. U bepaalt alles!
Pieter Schalk zal u tijdens Transsmart’s seminars ‘De klant is koning, maar geen keizer!’ een interessant verhaal voorleggen: de ontvanger bepaalt… alles! Hoe kunt u dit meetbaar en stuurbaar maken?

Pieter: “Zoals u zelf ook zult weten volgen de trends rondom bezorging elkaar snel op: B2C, B2B, D2C, “uglies”, dropshiments, vervoerders krijgen de pieken niet meer verwerkt, nieuwe en bestaande vervoerders komen elke maand met nieuwe diensten, duurzaamheid, retouren, tijdvensters, non–EU zendingen, en ga zo maar door.

Hoe weet u welke klanten geld kosten en welke marge opleveren? Kunt u retourgedrag voorspellen? En waar en op welke procespunten kunt u uw klant, of klant van de klant, slim op uw processen laten ingrijpen zónder dat het marge of snelheid kost?

Ik zal u vast een “sneak preview” geven: door bepaalde technieken op de juiste plaats in te zetten kunt u kosten verlagen, omzet verhogen en parallel daaraan klantretentie vergroten. Dan is het geen droom meer, maar werkelijkheid!”

U vindt Pieter iedere dag van 11:30 – 12:00 uur in Theater 1 (Slimstock Theater).
Reserveer alvast uw plekje!

3. Geïnspireerd en gemotiveerd weer naar huis
Kennisoverdracht, motivatie en inspiratie staan centraal op de beurs. Vele standhouders delen hun kennis met u, zowel op de stand als tijdens seminars. U krijgt een overzicht van de toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Ook wij van Transsmart geven u graag wat extra kennis mee naar huis. Daarom kunt u bij ons op de stand (01.B060) terecht met al uw vragen over efficiënte logistiek, checkout binnen e-commerce, proces optimalisatie, transport management en last mile oplossingen. Oftewel: alles over delivery driven commerce!

Verder staan er vele seminars, demonstraties en informatieve tours op het programma waarbij cases, trends, innovaties en ontwikkelingen in de branche gepresenteerd worden.

U gaat gegarandeerd naar huis met een berg aan inspiratie en kunt supergemotiveerd beginnen aan de verbeteringen binnen uw processen.

Bekijk het volledige programma en zet de data en tijden vast in uw agenda.Wilt u onze stand en seminar bezoeken?
Drie dagen lang zijn we aanwezig om kennis door te geven en u te inspireren over het efficiënt inrichten en effectief uitvoeren van uw logistieke processen, delivery driven commerce en over de invloed van de klant op uw business.

 Leuk! Gratis aanmelden voor de beurs kan hier:

Gratis toegangsbewijs

Trouwens, we hebben eigenlijk nog een 4e reden om onze stand te bezoeken: we hebben goede koffie en vanaf 15:00 uur kunt u een borrel en bitterbal meepikken ;-)

Tot dan!

Picture of Sarah Pilasky

Sarah Pilasky

Marketing manager bij Transsmart.